Mijn favoriete podcasts

Tijdens een lange duurloop of onderweg met de trein naar school geniet ik maar al te graag van een podcast. Graag zet ik hier mijn favoriete podcasts voor je op een rijtje!

Have a good run!

Afgelopen maand is Anne-merel de Jongh samen met haar verloofde Arthur van Dijk een podcast begonnen. Aangezien ik haar al jaren volg via youtube en haar blog dagelijks lees was dit echt geweldig nieuws. Nu kan ik ook van haar verhalen/tips en andere weetjes genieten tijdens het hardlopen. Anne-merel loopt al jaren hard en Arthur loopt al zolang dat hij het zich kan herinneren. Het komische duo zorgt voor leuke en leerzame gesprekken over hardlopen

Looppraat

De allereerste podcast voor tijdens het hardlopen die ik via spotify leerde kennen: Looppraat, de looppodcast door en voor hardlopers! De podcasts hoost zijn de enthausiaste mannen Anton-Jan Thijssen & Tim Baks. Elke aflevering hebben zij een bijzondere gast uitgenodigd om over hun passie te kunnen vertellen. Wat was hun reis/verhaal. Tijdens het lopen vliegt het uur voorbij om naar hun te luisteren.

Susy Q&A

Susan Krumins is een nederlandse athlete die regelmatig in Australie voor haar trainingen is te vinden. Haar enthausiaisme over hardlopen is erg aanstekelijk. In haar podcast deelt Susan samen met haar vaste co-host Olivier Heimel tips en tricks. Ze vertelt over hoe ze haar trainingen uitvoert, wat haar bezig houdt maar ook vragen van luisteraars beantwoord ze.

Dit waren mijn favoriete podcasts op een rijtje! Hopelijk brengt het jullie net zoveel inspiratie op. Run safe, run solo!

Liefs,
Bettina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *