Update: hoe gaat het nu?

Met vol goeie moed begon ik 2020, dit zou mijn jaar worden! Twee weken geleden werd het voor iedereen wel duidelijk dat 2020 toch in een ander teken begon te staan. Toen de Harderwijk halve marathon afgelast werd was ik nog van mening dat het een beetje overdreven was. Niet wetend dat het alleen maar erger werd in Nederland.

Nu twee weken verder, lerend vanuit huis lijkt de tijd in Nederland stil te staan. Mensen gaan in de vertraging, gezinnen brengen tijd met elkaar door en van alles word het best ervan gemaakt. Ik vind het vervelend en jammer dat ik niet naar school kan maar toch brengt het ook zijn charmes mee. Studenten bellen elkaar spontaan om bij te kletsen en te vragen hoe het gaat, de reis tijd is er niet meer. Ik sta op en loop naar mn bureau en de dag kan beginnen.

Sport

Naast de charmes van school zijn er grote voordelen met het sporten. Alhoewel voor de meeste hardlopers alle doelen zijn weg gevallen, ben ik blij dat we nog naar buiten kunnen. Genieten van een blokje om en even van de frisse lucht te genieten. Op het moment heb ik geen doel voor ogen voor een bepaalde wedstrijd, het enige wat voor mij telt op het moment is gezond te blijven en mijn conditie te behouden.

Naast het hardlopen heb ik sinds kort een andere hobby gevonden: wielrennen. In de jaren hiervoor heb ik wel een blauwe maandag met mijn vader mee geweest om te fietsen. Op zich was het toen wel leuk maar zat ik nog niet in de sportieve fase als wat ik nu heb. Na lang overwegen ben ik toch maar opzoek gegaan naar een racefiets.
Gezien de reistijd is weg gevallen hou ik meer tijd over om te sporten, dus ik ben heel benieuwd hoe verder met sporten zal gaan. En de update over het wielrennen zal nog volgen!

Gevoel

Gelukkig loopt mijn studie geen vertraging op en zijn er veel mogelijkheden tot thuis studie. Daarnaast blijft mijn blog een plekje wat mag blijven bestaan ondanks dat het dubbel voelt om over hardlopen/sporten te schrijven terwijl er van alles in de wereld gebeurd.

hopelijk kunnen we blijven genieten van het mooie weer, de vrijheid om te sporten en een blokje om te lopen. Maar blijf zoveel mogelijk binnen! Samen kunnen we het op deze manier verslaan. Zorg voor jezelf en denk aan een ander

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *