Officieel lid!

Eindelijk na lang twijfelen, niet durven, het toch maar niet doen. Ben ik toch echt lid geworden bij een atletiek vereniging! Na een maand proef draaien heb ik vandaag mijn aanmeldingsformulier verzonden. Graag wil ik mijn ervaringen in de proeftijd met je delen.

Samen is nooit alleen

In een grote groep lopen is toch wel erg fijn, je hebt altijd iemand om naast je te lopen. Ook nu het weer donkerder word is het veiliger om niet alleen te lopen. Weg gebruikers zien je makkelijker en als je valt is er altijd iemand die je ziet en je wilt helpen.

Loop scholing

Ik ben iemand die niet spontaan vanuit zich zelf een warming -up en een cooling-down doet. Heel slecht ik weet het. Maar laat staan dat ik mezelf aan loopscholing zou zetten. Dus ook hierin helpt een trainer mij om mijn techniek te verbeteren.

Motivatie

Als je weet dat het een standaard trainingsavond is en er op je gerekend word, is het maar al te moeilijk om het af te zeggen. Ondanks dat ik soms totaal geen zin heb. Stap ik toch maar op de fiets om er heen te gaan. Na afloop ben ik toch altijd blij dat ik geweest ben.

Tot nu toe zijn dit mijn ervaringen wat ik opgedaan heb in de proefmaand bij Athlos. Ik ben benieuwd wat de trainingen verder gaan brengen.

Liefs,
Bettina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *