Nieuwe uitdagingen!

Nu ik helaas niet de dam tot dam heb kunnen lopen, is er van die 16 kilometers ook niet veel van terecht gekomen. Nu mis ik naar mijn mening nog best wat snelheid en techniek. Om daarop te verbeteren zijn dit mijn nieuwe doelen, lid te worden van een atletiek vereniging , de 5km rond de 30 min te lopen en de 10km tussen de 60 en 65km.

De eerste stap heb ik al genomen, maandag avond heb ik mijn eerste training bij Athlos Harderwijk bij het onderdeel weg atletiek. Spannend vind ik het zeker! Straks is iedereen sneller en kan ik ze niet bij houden. Dat soort woorden spoken wel door me heen maar aan de andere kant droom ik er best wel van om mijn passie voor hardlopen te kunnen delen. Voor nu kan ik een keer in de week mee doen en heb ik een maand proef draaien. ik ben benieuwd!

Naast de atletiek vereniging blijf ik nog twee keer in de week hardlopen. De afgelopen week is mijn vader een van de weinige mensen die mij van de bank af ziet te krijgen. In de eerste 2 km kan ik dan ook aardig mopperen waarom ik dit ooit doe. Maar mijn vader weet the spirit er dan al snel in te krijgen. Als ik mijn vader niet had, had ik denk ik maar de helft van alle runs gedaan dit jaar.

Om een stok achter de deur te behouden heb ik daarom ook de volgende wedstrijden op de planning staan:

  • 8KM midwinter marathon Apeldoorn 2 Februari 2020
  • 10Km halve marathon Harderwijk 14 maart 2020
  • 5km halve marathon Ermelo 6 juni 2020

We gaan er weer volle moed tegen aan!

Liefs,
Bettina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *