Trainingsweek 32 #damtotdamloop

De week na onze vakantie ging als een speer voorbij maar toch heb ik genoten. Het was een week met sporten, opruimen en leuke uitstapjes. Mijn vader ging weer twee trainingen mee als gezelligheid en groot support.

Goedemorgen nog vanuit het mooie Frankrijk, het is maandag ochtend en daarmee onze laatste dag. Vanwege onze vroeg terug reis zijn we al snel begonnen met het inpakken van de tent. Na de boodschappen zijn we om 10.30 begonnen onze terug reis naar Nederland.

Dinsdag ochtend begon de dag met alles op te ruimen en schoon te maken. Op vakantie gaan is erg leuk, maar de troep erna is altijd minder. S’avonds werd ik na vele motiverende uitspraken door mijn vader van de bank afgehaald om een rondje te gaan hardlopen. Achteraf was ik hem erg dankbaar en voelde ik me beter dan ervoor. Het was een mini duurloopje van 4km op gemiddeld 7min de kilometer.

Op woensdag kreeg mijn vriend de sleutels van zijn nieuwe huis en gingen we daar aan de slag met verven. De dag vloog voorbij.

Donderdag besloot ik samen met mijn zusje en neef om als spontaan idee naar slagharen te gaan. We kwamen er al snel achter dat het park bedoeld was voor kinderen van rond de 1 meter 20 maar dat maakte ons niks uit! Samen hebben wij genoten van de dag

Samen met mijn vader liep ik op vrijdag ochtend een rondje van 7KM, mijn benen voelde zwaar en mentaal had ik het nog veel zwaarder. Met de motiverende woorden van mijn vader liep ik hem uit en na afloop voelde het goed. Maar van harte ging het zeker niet.

In het weekend heb ik op zondag voor het eerste sinds een half jaar weer de 10KM kunnen lopen. Een geweldig gevoel dat ik mijn kuit blessure heb overwonnen. Ik heb 30 seconden langzamer gelopen dan tijdens mijn wedstrijd van de halvemarathon van Harderwijk. Aanstaande week begin ik weer met werken. Ben benieuwd of ik het hardlopen ernaast ga vol houden!

Liefs,
Bettina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *