Trainingsweek 30 #DamTotDamLoop

Deze week stond in het teken van voorbereiden op de vakantie en heel veel werken. Om extra bij te verdienen deze zomer maak ik deze week 32 uur. Met mn hoofd dwaal ik al door Parijs waar ik het liefst gelijk al heen wil. Toch moet ik nog even wachten en de dagen aftellen.

Maandag 22 juli | 2km hardlopen, yoga

Vanochtend stond ik eigenlijk al te laat op, ik had mijn wekker om 09.00 uur gezet maar toch half slapend weer uitgedrukt. Rond 10.00 uur kwam ik eindelijk mn bed uit en had erg veel zin om te gaan hardlopen. Heb eerst ontbeten met mijn moeder samen en een bakje koffie gedronken.

Ik was er helemaal klaar voor en had mijn nieuwe hardloop broekje aan. Graag wou ik hem uit proberen voordat ik op vakantie ging. Veel te snel ging ik van start maar het voelde goed. Rond de 700 meter begon mijn broekje erg om hoog te kruipen en schuurde mijn boven benen over elkaar. Daardoor besloot ik om terug te lopen naar huis. Eenmaal thuis zag ik ook dat ik mijn GPS niet had aangezet, al met al niet een succes volle ochtend. Om toch mijn spieren even goed op te rekken en wat aan mijn core te doen. Heb ik de ochtend afgesloten met Yoga.

Dinsdag 23 juli | Rustdag

Met een klap kwam dit hitte binnen op mijn zolder kamer, ik was vergeten mijn gordijn dicht te doen voordat ik ging slapen. Rond 8 uur was ik klaar wakker en het was veel te warm. Op buienradar en op het nieuws werd gewaarschuwd om sporten te vermijden en ik besloot me daar maar aan te houden. .

Woensdag 24 juli |Boodschappen doen op de fiets

Het was nog steeds erg warm in Harderwijk/Nederland en mijn motivatie om te lopen dwaalden alleen maar meer af. Om toch in beweging te blijven ging ik met mijn moeder op de fiets maar boodschappen doen. Bij dat rondje hoorde ook de kringloop in Harderwijk. Daar heb ik tot mijn verbazing een boek gevonden over de Dam tot Dam loop.De rest van de dag heb ik me aardig rustig gehouden omdat ik savonds weer mocht werken.

Donderdag 25 juli |Laatste werkdag

s’ochtends ben ik begonnen aan de eerste voorbereidingen voor de vakantie aangezien we zaterdag vertrekken. Als eerste begon ik aan mn camera netjes schoon te maken en alle SD kaartjes leeg te halen. Smiddags mocht ik om 15.00 uur beginnen op mijn werk maar de hele avond ging heel traag en was erg warm. Eindelijk was het dan 23.00 uur het werk was klaar op mijn werk en ik kon zeggen dat ik vakantie had. Heerlijk!

Vrijdag 26 juli |Inpakken voor de vakantie!

Eindelijk was het zover, vol trots bracht ik alle kampeer spullen naar beneden om klaar te leggen voor in de auto. Ook had ik mijn favoriete hardloop outfit bij elkaar gezocht, met toch een beetje spijt dat ik te weinig trainingsuren heb gemaakt deze week.

Op zaterdag ochtend vertrokken we om 04.30 richting het mooie Parijs.

Liefs,
Bettina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *