Nieuwe uitdagingen!

Nu ik helaas niet de dam tot dam heb kunnen lopen, is er van die 16 kilometers ook niet veel van terecht gekomen. Nu mis ik naar mijn mening nog best wat snelheid en techniek. Om daarop te verbeteren zijn dit mijn nieuwe doelen, lid te worden van een atletiek vereniging , de 5km rond de 30 min te lopen en de 10km tussen de 60 en 65km.

Lees “Nieuwe uitdagingen!” verder

THE DAY | Dam tot dam!

Gister was de Dam tot Dam loop, een van de leukste hardloop evenement van het jaar word er gezegd. Na ruim 30 weken trainen en voorbereiding was ik een van de vele hardlopers die niet mocht starten. De reden was het weer en mogelijk kans op te weinig capiciteit van ehbo, ziekenhuis en ambulances. Een verstandige keuze van de organisatie maar op dat moment vond ik het stom en niet leuk. Logisch maar toch. Iedereen die mij geholpen, gesteund en mee getraind heeft bedankt!

Dit betekend niet dat ik bij de bakken neer ga zitten! . Dam tot dam tot volgend jaar! En voor nu is mijn volgende doel de Midwinter Marathon in Apeldoorn te gaan lopen maar wel de afstand 10 Engelse mijl.

Ondanks dit heb ik een geweldige dag gehad en was er veel te zien. Het was gezellig♥️