Midwinter marathon Apeldoorn | 8KM

©MidwinterMarathon

Afgelopen weekend stond er een wedstrijd op mijn trainingsschema, de midwinter marathon van Apeldoorn. Als je het leest denk je gelijk aan winterse omstandigheden maar daar was weinig van te merken. Het leek wel herfst met alle regen en harde wind. Maar ging het dan ook wel goed?

Lees “Midwinter marathon Apeldoorn | 8KM” verder

THE DAY | Dam tot dam!

Gister was de Dam tot Dam loop, een van de leukste hardloop evenement van het jaar word er gezegd. Na ruim 30 weken trainen en voorbereiding was ik een van de vele hardlopers die niet mocht starten. De reden was het weer en mogelijk kans op te weinig capiciteit van ehbo, ziekenhuis en ambulances. Een verstandige keuze van de organisatie maar op dat moment vond ik het stom en niet leuk. Logisch maar toch. Iedereen die mij geholpen, gesteund en mee getraind heeft bedankt!

Dit betekend niet dat ik bij de bakken neer ga zitten! . Dam tot dam tot volgend jaar! En voor nu is mijn volgende doel de Midwinter Marathon in Apeldoorn te gaan lopen maar wel de afstand 10 Engelse mijl.

Ondanks dit heb ik een geweldige dag gehad en was er veel te zien. Het was gezellig♥️

RACE DAY | 5KM Halve marathon Ermelo

© Mitchell Duiker

Op zaterdag 1 juni heb ik mijn eerste 5km wedstrijd gelopen in Ermelo met bijzondere omstandigheden. Daarnaast was ik van plan om mijn huidige pr te gaan verbreken om onder de 37 min te gaan lopen, althans dat hoopte ik. Sinds dagen was het opeens bloed heet en er was geen zuchtje wind te bekennen. Gelukkig gingen we die middag laat van start.

Lees “RACE DAY | 5KM Halve marathon Ermelo” verder

RACE DAY | Wedstrijd verslag 10KM Halve marathon Harderwijk

Zaterdag 9 maart 2019 was het zover, na weken voorbereiden met de tips vanuit het boek van Annemerel de Jongh was het de dag van de 10km wedstrijd. Zenuwachtig stond ik al op en was vol spanning dat het vandaag ging gebeuren. Door een enkele steek die ik al wekenlang in mijn kuit voelde was de spanning of ik het zou halen alleen maar erger geworden.

Lees “RACE DAY | Wedstrijd verslag 10KM Halve marathon Harderwijk” verder